I 2. division tager topholdet Aalborg 1 søndag imod Nordre. Det tegner til at kan blive alle gode gange tre. Efter sejren over andetholdet, og senest den sikre sejr mod Thy, virker Århusholdet som en overkommelig modstander. Men i skak kan alt jo ske, men på papiret ligner det en hjemmesejr!

Klubbens andethold spiller ude mod Skive. Holdet har vist god kampånd i de første to runder trods en del reserver. Så hvem ved. Måske lykkes det holdet at komme hjem med matchpoint fra søndagsturen.

Hovedkredsens holdturnering gav følgende resultater i 3. runde:

Aalborg 4           – Aars/Nibe 1      2,5 – 3,5

Nørresundby 2 – Aalborg 3         2,5 – 3,5 

Aalborg 6   –    Aalborg 5                   2 – 2

Hobro         –     Aalborg 7                  3 – 1

Trods det knebne nederlag var det et flot resultat af 4. holdet mod topholdet. Arne har skrevet referat – se under Aalborg hold i front …….

Aalborg 3 vandt knebent  lokalopgøret. Fin debut til den tidligere Vejgaard-spiller, Svend Ole H. Poulsen. Velkommen i klubben.  1. brættet Erik Højfeldt har max 3 point!!

Efter 3 runder fører Aars/Nibe fortsat, dog kun et halvt point forans Skørping. De to Aalborghold ligger fortsat midt i rækken.

I A rækken blev det remis over hele linien mellem 5. og 6. holdet. Største overraskelse var at Karl Sperling kunne spille lige op mod Karl Henrik Laursen.

5. holdet kan holde jul på førstepladsen med 8,5 point i den meget meget  jævnbyrdige række. Kun 1,5 point skiller nr 1 og nr. 5, som er Aalborg 6.

Martin og Uffe fordoblede 7. holdets og egen score med deres remis i Hobro. Aage havde også fortjent en halv (iflg. Martin)
Junioren fik spillet et meget spændende parti mod Ib Bertelsen, hvilket bragte minderne frem hos hans far, der for ca 30 år siden havde et par dramatiske partier,  netop mod Ib. Det var da der blev spillet på Vejgaard bibliotek, og klubberne hed Vejgaard og MK 71 (Møldrup Klejdrup)

1 Comment

 1. Aalborg 3 tog stikket hjem mod Nørresundby 2.
  Det blev til en smal sejr til Aalborg 3 i M-rk ude mod Nørresundby 2. 2 1/2 – 3 1/2 til os. Begge hold var afbudsramte. Vi stillede med 4 reserver – Nørresundby 2.
  Resultaterne blev:
  1. Erik – Poul Erik Nørgaard 1 – 0
  2. Ole – Arne Hove 0 – 1
  3. Sune Normann _ Per Grevlund 1/2 – 1/2
  4. Svend Ole – Ole Madsen 1 – 0
  5. Arne – Allan Eriksen 1 – 0
  6. Hans Peter – Jan Pedersen 0 – 1
  Erik vandt et langt og sejt parti mod Poul Erik, som overså en kombi i midtspillet som gav dronning og springer mod 3 lette officerer. Ole fik aldrig befriet sin stilling mod Arne Hove – så ikke lige hvordan det helt gik til. Sune og Per Grevlund røg fredspiben hurtigt og delte som de første. Svend Ole stod presset mod Ole Madsen. Han ofrede to bønder men fik skabt sig en fribonde som blev farlig og vandt herefter forholdsvis sikkert. Selv var jeg meget heldig – fik spærret et tårn inde på e5 og stillingen var ikke til mere end remis. Heldigvis fik jeg en gylden chance til at få åbnet til tårnet, og herefter gik det forholdsvis smertefrit. Hans Peter bukkede et rent tårn i en ok stilling.
  Matchen mellem Nørresundby 2 og Skørping 1 endte med sejr til gæsterne på 2- 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights