Holdskak: 6. runde

1. holdet slutter sæsonen af med to opgør, som begge afvikles i Viborg.
Opgøret i 6. runde mod Viborg kræver sandsynligvis en sikker sejr, for at holdet skal bevare håbet om overlevelse, inden sidste runde-opgøret mod stærke Fredericia, der pt er placeret på 2. pladsen.

Aalborg 1 har 13,5 p, Haderslev 15,5 p, Nørresundby 17 p og Viborg 17,5 point.
To hold skal ud, så nemt ser det ikke ud.

2. divisionsholdet (16 point) har også brug for et godt resultat i Jetsmark (19 p), når rækkens to mest uberegnelige hold tørner sammen.
Man ved aldrig på forhånd, hvordan de to hold stiller op.

Samtidig må vi håbe, at opgøret Aars/Nibe (16,5 p) – Skørping (15,5 p) slutter ret lige, hvilket dog også er forventeligt.

I mesterrækken møder topholdet Aalborg 4 bundholdet Nørresundby 3.
En sikker sejr skulle det gerne blive til, og så samtidig håbe på, at Brønderslev tager mange point i opgøret mod Nørresundby 2.
Dette vil give 4. holdet et godt udgangspunkt inden den store finale i sidste runde den 12/3.

Denne runde byder også på et rent klubopgør i M-rækken.

I A-rækken spiller 6. og 7. holdet hjemme mod rækkens nr 3 og 4, Frederikshavn og Brønderslev 2

Der er topopgør i B-rækken i Skørping, når Aalborg 8 kommer på besøg.

Søndag den 24. februar:

1. division: Viborg – Aalborg 1  . . . . . . . .  4,5  –  3,5

2. division: Jetsmark 2 – Aalborg 2 . . . . .  5  –  3

Mandag den 25. februar:

B-rækken: Skørping 3 – Aalborg 8  . . . . . .  4  –  0

Tirsdag den 26. februar:

M-rækken: Aalborg 4 – Nørresundby 3  . . . .   5,5  –  0,5

M-rækken: Aalborg 5 – Aalborg 3  . . . . . . . . . .  2  –  4

A-rækken: Aalborg 6 – Frederikshavn  . . . . . .  1,5  –  2,5

A-rækken: Aalborg 7 – Brønderslev 2  . . . . . . .   1  –  3

2 Comments

 1. Bo Torpegaard Jensen

  Her er en kort rapport for 2. holdets kamp ude mod Jetsmark

  Alexander Eeg tabte til Henning Lau i en caro-kann. Alexander spillede åbningen fint, og jeg synes umiddelbart der måske var en lille fordel til hvid – jeg så ikke lige, hvor det gik galt, men udmærket kæmpet mod så stærk en modstander.

  Jeg selv spillede mod Jan Nielsen. Det blev noget vildt noget, hvor Jan hurtigt spillede g4 mod min kongerokade. Jeg gav på et tidspunkt en kvalitet for et meget stærkt løberpar, og vi blev enige om en remis til sidst.

  Thomas Heine spillede remis mod Tobias Hoffmann. Thomas var presset det meste af spillet, men fik til sidst mulighed for at få lidt modspil, hvorefter det endte i en remis. Rigtig fint resultat!

  Christian Volmer kom noget slemt fra start, og han måtte lave en kongevandring ud på brættet. Desværre inden de var kommet i slutspillet, hvorfor han måtte ned til Lasse Luther.

  Rifat spillede et udmærket parti mod Tommy Clausen. Det endte med et slutspil med uligfarvede løbere, og en fin remis.

  Finn spillede mod Morten Randrup. Morten spillede et rigtig flot parti, og han havde længe Finn helt nede i sækken. Finn kæmpede dog videre, og blev ved med at sætte fælder op for Morten. Og til sidst måtte Morten ned. Ærgerligt for Morten, men et rigtig rigtig vigtigt point for 2. holdet i kampen om overlevelse.

  Jesper Dahl spillede mod Steven i noget, der lignede en stonewall. Det var desværre Jesper mur der blev brudt ned, og med dronningen lidt off-side, måtte Jesper ned.

  Frederik spillede mod Tobias søn Oskar. Det var et meget lige spil, hvor Frederik som han selv sagde ikke ofrede, men blev nødt til at tage 2 bønder for en springer. Der blev kæmpet længe, og det lykkedes Frederik at redde en remis. Godt kæmpet af Frederik, og mon ikke vi ser meget mere til Oskar i fremtiden – ratingtallet på 1.100 skal han nok få gjort noget ved.

  Vores nærmeste konkurrenter omkring nedrykningen Støvring og Aars/Nibe mødte hinanden i et indbyrdes opgør. Det lykkedes Støvring med en håndfuld reserver at vinde 4½ – 3½.

  Det betyder samtidigt, at den afsluttende runde 10.03.2019 næppe kunne være mere spændende med hensyn til, hvem der rykker ud af 2. division.
  Støvring har 20 point
  Aars/Nibe har 20 point
  Aalborg 2 har 19 point

  I sidste runde skal Støvring og Aars møde henholdsvis nr. 1 og 2 i puljen, som begge har mulighed for at rykke op – så de møder formentlig hård modstand. Vi skal selv spille mod Kjellerup, som ligger midt i rækken uden risiko for nedrykning eller mulighed for oprykning, hvilket vi håber giver os en lettere modstander.

  Det bliver under alle omstændigheder meget spændende – og holdlederen vil ikke acceptere at nogen tager remis, inden der først er konsulteret! 🙂

  1. Arne Dan Fjordside

   Rapport fra M-rk. 6. rd.

   Resultatet Aalborg 4 – Nørresundby 3 blev en sikker sejr til os 5 1/2 – 1/2, men ikke uden spænding! NS manglede deres 1. bræt Karsten N. og vi var forstærket med Finn W. (undskyld Preben). Finn spillede et flot parti mod Lasse S. Selv om Lasse kæmpede fint, så var der tale om spil til et mål. Overbevisende sejr til vor mand. Sidst færdig var Hugo mod Ole M. Partiet var sindsoprivende. Hugo står godt og afslår remistilbud. I træk 41 får Hugo chancen for at vinde tårn, men nøjes med en kvalitet. Med 3-4 min . igen må Hugo kæmpe med ryggen mod muren. Han forsvarer sig godt, og til sidst kommer der modangreb i H-linien med dronning og springer. Det ligner udækkelig mat, og Ole opgiver. Stillingen kunne fortsat forsvares som Hans E viste! Kødrand omkring partiet. Sejr til Hugo, men det kunne også nemt være endt modsat. Carl Johan havde sort mod Lars N., som så ud til at stå godt i midtspillet. Carl Johan vinder kvalitet, og spiller , som jeg så det sikkert, efter først at ha’ vundet bonde på a4. Fin sejr. Mit parti mod Michael B. var lige i åbningen. Jeg vinder først en bonde, og siden kvalitet. Herefter kører mit angreb sikkert. Hans Peter påtog sig en meget svag hvid løber mod Finn S. Da der blev byttet en masse brikker af ender det i et slutspil med god springer mod dårlig løber, hvorefter der blev taget remis. Hans Peter er fortsat topscorer med 5 1/2 p. af 6 mulige! Torben levede op til favoritværdigheden mod Pia, og tog en sikker sejr. Nu er der lagt op til en spændende sidste runde hvor vi møder Nørresundby 2 i kampen om oprykningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights