Holdturneringen starter

På søndag og i næste uge starter holdturneringerne. 1. og 2.holdene lægger ud med hjemmekampe i hhv. 1.division gr. 2 og 2.division gr. 4. 1.holdet møder Esbjerg, mens 2.holdet tager imod Aars. Begge kampe starter kl. 12 i vore lokaler på Teknisk Gymnasium. Se detaljer på https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=333&teamTourId=69 og https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=337&teamTourId=69 , hvor også klubbens styrkeliste findes.быстрый займ с 18 лет на карту

I næste uge er det så hovedkredsens holdturnering, der begynder. Der spilles i Mesterklassen, hvor klubben har to hold tilmeldt, i A-klassen med fire hold og B-klassen med tre hold fra klubben. Se alle detaljer på hovedkredsens hjemmeside: https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Index/75.

Det er altså 11 hold med i alt 56 spillere vi skal have i sving de næste dage. Vi er således den klub i Danmark med flest spillere tilmeldt holdturneringen, og det giver derfor lidt arbejde og koordinering med de respektive holdledere. Det er glædeligt med de mange nye spillere, som vi forsøger at integrere så godt som muligt på de forskellige hold. Jeg håber derfor, at man skriver datoerne ind i sin kalender, for derved at gøre arbejdet lettere for sin holdleder.

Good luck!

5 Comments

 1. B-klassen DSA 2 – Aalborg 11 var planlagt til d. 3- 11
  Den er flyttet til lørdag d. 20-11 kl. 10.00
  Yderligere spørgsmål kontakt holderleder Kim Pors 60596109

 2. RETTELSE
  Sådan går det af og til når man arbejder på mobil ?
  Holderleder Kim Pors – mobil 60596100

 3. Så er 1.runde af holdturneringen afviklet på nær Aalborg 11’s kamp mod DSA 2.
  1.holdet tabte 3½-4½ til Esbjerg, hvilket var et rimeligt resultat i betragtning af ratingtallene. Ivar fik et fint comeback for holdet med en sejr, og så var jeg selv rimelig tilfreds med min ditto. Remisser til Edgar, Kasper og Jacob.
  2. holdet fik en fin sejr på 5-3 mod Aars. Vi havde to reserver med i stedet for Christian og Martin, men hvad gør det, når vi kan sætte Finn og Arne ind i bunden, = 2points. Vor nye mand Kamen vandt noget heldigt, men alligevel flot, idet det var første parti i klassisk skak. Kamen har tidligere vist sine kvaliteter i hurtigskak. Endelig vandt Ole og remisser til John og Johann.
  Mesterrækkeholdene spillede indbyrdes, og her blev det 4-2 til 3.holdet. Kampen sluttede med et tidnødsdrama, hvor Hugo satte Finn mat med 2 sekunder igen på uret.
  I A-rækken spillede det nye 5.hold 2-2 mod Skørping. Her var holdleder Uffe Helsten også ude i tidnødsdrama inden pointet kom i hus. Annie fik desuden en fin debut med sejr.
  Så vandt Aalborg 7 med hele 3½ – ½ over Aalborg 6. Måske vi skulle bytte rundt på holdrækkefølgen?
  Aalborg 8 tabte ½ – 3½ til Brønderslev, som også var klare ratingfavoritter, men holdleder Per beretter, at bræt 3 og 4 stod godt undervejs.
  I B-rækken spillede Aalborg 9 og Aalborg 10 uafgjort 2-2.
  Dejligt at se, at vi kom godt i gang med næsten ingen afbud. Næste runde er i uge 46, og divisionsholdene har igen hjemmekampe søndag d. 21.november

  1. Søndagens holdkampe startede med værste anelser, men endte med at blive ganske god, for nu at sige det med falsk beskedenhed. Vi havde 3 reserver med på begge hold, og det sidste afbud tikkede ind i morges, idet Thomas Bech blev forhindret. Heldigvis havde Arne fundet reserve, men det rykkede jo hele 2.holdet, idet Thomas skulle spille 1. bræt i Christians fravær. Men det lod ikke til at på virke holdet, idet de vandt en fin sejr på 5-3 over Holstebro. Ole imponerede med en flot sejr på 2. bræt, og så scorede vore to reserver Arne og Niels Gorm (debut) på 7. og 8. bræt. Remisser til John, Martin, Kamen og Ricardo, og så måtte Johann ned som den eneste, men var også hårdt matchet på 3.bræt.
   1.holdet havde også 3 reserver mod Viborg, idet vi manglede 1., 3. og 4.bræt. Men hvad gør det når vi kan hente Jens Johan, Peter og Finn ind, og som jeg så det, så vandt de alle sikkert. Sune tabte på 1.bræt til stærke Allan Holst og Jacob holdt remis mod Claus Rossen på 3.bræt. Ellers var det sådan en holdkamp, hvor vi “fik det hele med”. Kasper vandt flot på 2.bræt, og Elena (efter lidt slinger) ligeså på 4.bræt. Jeg selv havde et sindsoprivende opgør med tårnoffer og angreb, hvor det blev afviklet til dame og 4 bønder mod 2 tårne, springer og en bonde. Jeg tilbød remis, men det blev afslået, hvorefter min modstander bukkede springeren. Herefter var remissen ikke interessant, og jeg sluttede fikst af. 6½ – 1½ og nu ligger vi lunt i begge rækker.
   Næste runde er 12.december med udekampe i begge rækker.

 4. Så blev DSA 2 – Aalborg 11 også færdigspillet med en sejr til det nye unge Aalborg hold med 2,5 – 1,5
  4 brættet havde vi Sebastian Simonsen med som reserve og spillede helt fint og med mange brikker på bordet aftalt remis. Simon på 3 bræt fik rimelig hurtigt et vundet tårn og efterfølgende en hurtig sejl. Sebastian T havde bare en dårlig dag, som i en låst stilling byttede tårn med en springer. Efterfølgende var der en del dårlige træk og opgav.
  Vandt selv ved en vunden kvalitet i slutspillet og modstanden opgav efterfølgende på den sparsomme 4 minutter tilbage på klokken til at nå 8 træk.
  De unge er nu klar til at byde topholdet Skørping velkommen i næste hjemmekamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights