Klubbladet og hjemmesiden

Egentlig var det meningen, at det næste nummer af Klubbladet skulle udkomme i disse dage med blandt andet referater og partier fra den netop overståede holdturnering. Imidlertid har bladredaktionen i fællesskab med den nye hjemmesides ophavsmand besluttet, at det vil være mere fornuftigt at bruge tid og energi på fortsat at forbedre og aktualisere indholdet klubbens hjemmeside.

Den elektroniske tidsalder har længe været over os, og vi ser mange spændende udviklingsmuligheder i hjemmesiden og brugen af internettet som Aalborg Skakforenings foretrukne kommunikationsvej. Nyhedsbreve, net-afstemninger, live-chat, undervisning og live-skak er nogle få af de udvidelses-ideer, der indtil videre har været med i overvejelserne. Omvendt tror vi ikke så meget på, at et gammeldags klubblad i traditionelt papirformat rummer det samme potentiale, og det er derfor lagt på hylden indtil videre!

Hvis du har lyst til at være med til at udvikle klubbens hjemmeside yderligere eller hvis du gerne vil være mere eller mindre fast ’skribent’ på sitet, skal du blot kontakte en af de tre undertegnede. Partier, kampreferater, klubrelevante personlige overvejelser eller saftig skak-sladder modtages med kyshånd fra alle. Vi lægger det gerne ud på hjemmesiden for dig!

Endvidere skal der også her lyde en opfordring til alle klubmedlemmer (og andre interesserede), som jævnligt bruger internettet og e-mails, til at tilmelde sig klubbens nyhedsbrev – læs mere her om, hvordan du gør det:

http://aalborgskakforening.dk/nyhedsbrev/

Glædelig påske!

Brian Tranholm, Jacob Würtz og Mads Leth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights