Klubopgør i 1. runde

Klubben stiller med hele 9 hold i sæsonen 2019/20.

Foruden de to Divisionshold, stiller vi med tre Mesterrækkehold (Brønderslev har trukket sit M-hold, hvilket giver Aalborg 5 en ny chance), to A-hold, samt to hold i B-rækken.

Dette betyder hele fire klubopgør i 1. runde:

Søndag den 27. oktober kl 12:

2. Division:  Aalborg 1 – Aalborg 2  . . . .   5,5  –  2,5

Tirsdag den 29. oktober kl 19:

M-rækken:  Aalborg 3 – Aalborg 4  . . . . . . .    4  –  2

M-rækken:  Aalborg 5 – Nørresundby 2  . .   2,5  –  3,5

A-rækken:   Aalborg 6 – Aalborg 7  . . . . . . . .   3  –  1

B-rækken:   Aalborg 8 – Aalborg 9  . . . . . . .   1,5  –  2,5

3 Comments

 1. Preben Nielsen

  Kort om 1. runde:

  1. holdet var meget heldige mod 2. holdet.

  Flotte sejre til Volmer og Thomas Heine over Kasper S og Jacob W, og flot debut til Andreas J med remis mod Ivar.
  Ole K missede remis mod Sune, da han glemte klokken, og Hugo havde fin, men kompliceret stilling mod John og fejlede. Lysberg stod også godt længe mod Edgar.

  I mesterrækken ydede 5. holdet flot modstand mod Nørresundby 2, der dog manglede Lars Jensen i toppen.
  Flot debut til Johann Stanislaus, der vandt over Lasse S.
  Og sejr til en godt kæmpende Jesper Dahl over Hove, der bukkede til sidst, i matchens længste parti.

  Som sædvanlig blev opgøret mellem 3. og 4. holdet en jævnbyrdig affære, der dog endte med en 4 – 2 sejr til Hans Engens tropper, takket være gevinster til de tre unge på holdet: Rifat, Ture og Martin.

  I A-rækken var der hold-debut-sejre til både Jens Jakob Prasse og Palle Ladefoged.
  Og dejligt at se Poul Davidsen tilbage i klubben, både som holdleder og som spiller, og det gik så ud over Rulle-Per.

  B-holdene består af gamle kendinge, og ret bemærkelsesværdigt, sluttede tre af de fire partier remis.

 2. Jan Peter Lysberg

  Lidt underligt, at skrive under et gammelt link – men sådan fungerere, eller ikke, vores hjemmeside. Tænk hvis vi, 2´holdet havde vundet med de retfærdige cifre 5-3 – ja så havde vi været med i oprykningskampen 🙂 Ude mod Skørping – næsten fuldt hold – T. Høj afgivet til første holdet med sejr. 1 bræt Peter Mikkelsen bruger ” mit” forsvar i caro-kann, Nimzo ( exf6 ) i stedet for Larsens g f6, med D afbytning, remis kendt, og det blev det, trods langt pres fra sort. 2 bræt: Ole med sort spiller Skandinavisk, og stiller sig op, med mit ringe kendskab, mærkeligt op – ofrer en bonde med rimelig kompens, og laver en taktisk brøler. Davidsen behøvede ikke at tænke ret meget i det parti 🙂 , hvilket han er ret god til. Mit eget – mærkelig Engelsk. Ret sikker på, at hvid er ovenpå. Computeren finder nok noget. Jacob Fog spillede godt, og jeg blev presset ud – men remis. Chr. Volmer spillede Lg4 i slavisk – har ikke det bedste ry, men Christian havde bare styr på det hele, og sluttede de sidste 50 træk, eller der omkring, af med et fornemt slutspil – KLASSE ! Holdleder THB, fik ingen modstand 1-0 , sådan. Alexander Eeg ½ – jeg har ikke nerver til at holdkammerater i sådan tidnød: Men genial er “knægten” Frisk spillet, og ender med en bonde for en løber – selvfølgelig remis. Andreas . 1 d4 , f5 , og det var slut – håber du vil vise partiet på hjemmesiden !!! Arne F. , reserve en ½ – kommenterer af princip ikke på reservernes resultater, anden end tak for hjælpen. Alt i alt én rigtig god sejr til Aalborg 2, og denne gang med lidt held 🙂 P.S. fantastiske spillelokaler i Støvring, og en rigtig god service – tak til alle for en dejlig søndag.

 3. Fra 1.holdets præstation i Holstebro.. Argh! 4-4 er bestemt ikke noget at prale af, men vi havde heller ikke tur i den. Sune havde Erling Høiberg temmelig nedspillet, men valgte forkert plan og blev frygteligt snydt tilsidst af tre fribønder i centrum. Edgar forsvarede sig godt og fik en fin skalp i Peter Husted. Kasper havde en remis i overkanten. Jeg fornærmer vist ikke Jacob ved at sige, at han ikke er i form for tiden..
  Jeg selv, aargh. Jeg synes selv jeg spillede “genialt” og troede bare at jeg vandt, men så slet ikke min modstanders forsvarstræk, og efter tidnøden kunne jeg bare kigge på tre fribønder, der ville trille i mål. Ak, ak og undskyld. John syntes jeg var ved at spille en sikker gevinst i mål, men det fusede ud i ingentin. Heldigvis vandt Finn meget sikkert, og vores reserve Thomas afslog heldigvis en remis og fik “fusket” sig en gevinst med sort. Trods 4-4 fører vi faktisk divisionen, da Jetsmark slog Silkeborg stort. Men vi må vist tage os sammen og spille lidt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights