Nordjysk Grand Prix

Den nordjyske Grand Prix 2017/2018 er nu godt i gang. Der er i alt 8 stævner over hele sæsonen, hvor der også kåres en samlet vinder i de enkelte klasser. Indtil nu er afviklet 3 stævner i Aalborg (27 deltagere) i Aars (36) og i Frederikshavn (24). Alle stævner rates som hurtigskak. Læs mere om reglerne på 7.-HK’s hjemmeside, hvor der også er link til HK facebook side.

I Aalborg deltog Carl Johan i gruppe 1, som lavest ratet. Alligevel blev det til en imponerende 2. plads efter Bjarne Hansen og en ratinggevinst på 117 og præstationsrating pænt over 2000! Kurt P. vandt gruppe 2 foran Henning Larsen, Aars. I gruppe 3 tog Lars Erik L. delt 2. plads. I alt deltog 8 spillere fra klubben.

2. GP stævne blev afviklet i Aars og havde samlet hele 36 deltagere, hvilket er ny rekord i forhold til de sidste mange år. Aalborg Skf. havde 8 deltagere til start. Øverste gruppe blev vundet af Peter Mikkelsen, Skørping foran Henning Rasmussen, Jetsmark. I gruppen deltog Bjarne og Carl Johan. I gruppe 2 blev vundet af Søren Thomsen, Aars/Nibe. Her deltog Kurt, Hugo og jeg selv. Hugo klarede sig bedst med ratinggevinst på 30. I gruppe 3 deltog Jesper (et af vores nye medlemmer) og endte uden for præmierækken. I gruppe 4 vandt Jens Ole v.d W. 2 præmie og Lars Erik L. vandt ratingpræmie i gruppen.

I Frederikshavn GP deltog 4 spillere fra Aalborg Skf. Gruppe 1 blev vundet af Jens Jørgen C. foran Børge P. begge Nørresundby. Hugo sluttede på en delt 5-6 plads. I gr. 2 vandt Jens Ole 2. præmie og forbedrede sit ratingtal med 189!! Ture deltog også i gruppen. I gr. 3 blev det til en delt 2-3 plads til Lars Erik L.

I det samlede Grand Prix regnskab topper Lars og Jens Ole gruppe 3!

Næste stævne afvikles i Sæby lørdag den 4. november. Sidste frist for tilmelding er den 2. november.