Nordres Bededagsturnering

Turneringsform: Hurtigskak for 4-mands-hold + evt. reserver. Holdene inddeles (uafhængigt af indskudspris) i præmiegrupper efter rating-gennemsnittet af holdets fire højst ratede spillere. Der anvendes 3-systemet (sejr = 3, remis = 1, tab = 0) på både brætpoints og matchpoints, og runderne lægges efter schweitzersystem. Brætpoints går forud for matchpoints. Der spilles 7 runder – afhængig af deltagerantal kan der være seedning. Turneringen er ikke hurtigskakratet.

Præmier: Minimum 100% af indskuddet går til præmier.

Spilledag: Bededag fredag den 12. maj med start kl. 10:00 og slut ca. 19:30

Spillested:  Brobjergskolen,  Frederiks Alle, Århus C

Indskud: Afhænger af holdets rating (gennemsnittet af de 4 højst ratede spillere): 1000 – 1599: 200,- 1600 – 1999: 300,- 2000 og op:   400,- Juniorer halv pris! (født 1-1-1997 eller senere) På hold med mere end 4 spillere er det antallet af seniorer, der afgør holdets indskud – eksempel: Et hold med 3 juniorer og 2 seniorer og gennemsnitsrating på 1500 betaler (2*50+2*25) 150,- Antallet af juniorer skal oplyses ved tilmelding!

Tilmelding til: Leif Møller, tlf. 29 32 03 19 eller mail: bededag@nordre.dk. Senest mandag 7/5. Ved senere tilmelding ingen deltagelsesgaranti. Ved tilmelding angives samtlige spilleres navne og ratingtal (hurtigskak), holdnavn, antal juniorer samt kontaktperson med telefonnummer.

Forplejning: Som altid venlig betjening og rimelige priser!

NB: Husk det også er muligt at tilmelde sig som enkeltperson – du vil da blive indplaceret på et passende hold!

2 Comments

 1. Arne Dan Fjordside

  Fredag drog 4 håbefulde oldboys fra Aalborg Skakforening Peter, Kurt, Hans Peter og jeg selv til smilets by i Århus for at deltage i Nordres Bededagsturnering 2017 i hurtigskak for 4-mands hold. Det er 38. gang at Nordre afholder turneringen! I 38 år har Nordre også udgivet deres klubblad, takket være Poul Erik Nielsen, det er der ikke så mange klubber der gør efter i disse internet tider. Turneringen er meget festlig og afvikles i en uhøjtidelig, hyggelig og god atmosfære. Alle kan deltage, også selv om vi ikke kan samle et 4-mands hold. Turneringen bliver ikke ratet, men tag ikke fejl, den tiltrækker mange særdeles stærke spillere.
  Hvordan gik det så? Ja vi kom ikke i præmierækken, selv om vi havde chancen før sidste runde, men vi fik spillet en masse interessant skak. Det særlige ved turneringen er, at der gives 3 point for sejr, 1 point for remis, og o for tab. Vinder holdet sin match, så får man 3 point. Der er præmie til holdene i rating grupper, så alle kan være med, ligeledes er der præmie til bedste 1. 2. 3. og 4. bræt.
  Til skakken. Peter scorede på topbrættet i de første 6. runder mod et rating gennemsnit på (2144) 2,5 point (= 7 brætpoint)! Der var bare lige nogle unge juniorer i sidste runde, som trak ned! Kurt blev topscorer på holdet med 4 1/2 point (= 13 brætpoint)
  Hans Peter var mere nøjsom 2,5 point (= 7 brætpoint). Selv scorede jeg 2 point (= 6 brætpoint), og jeg stødte mig også på de håbefulde juniorer i sidste runde.
  Vi kan kun anbefale, at deltage i turneringen. Det kan være hyggeligt med 2-3 Aalborg hold til næste år!
  Se mere om turneringen med billeder på Nordres hjemmeside nordre.dk

 2. Jan Peter Lysberg

  Nå du kom først Arne, og tak for turen – fantastisk dag. Lige en kommentar til sidste runde ( som ikke kostede noget ) De fire meget unge gutter vi mødte var et sammensat junior hold fra 6 hoved kreds. og de kendte så sandelig Ture !!! Arnes modstander 9 år ? går for at være et kæmpe kæmpe talent. Nå til min modstander, en rigtig sød dreng, som inden partiet havde tabt de første 6. Stadig stor smilende havde han charmet sig til en sponsorgave fra kantine mester Per Hansen,hvis der kom point på tavlen. Partiet hopper vi let og elegant over ( jeg blev for grådig ), men jeg kunne blot konstatere, at jeg ufrivilligt havde givet gutten sin foreløbig bedste skak oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights