Nyt om DM i skak

DM - logoPlanlægningen af DM i skak 2014, som arrangeres af Aalborg Skakforening og Skørping Skakklub skrider stille og roligt fremad. Turneringen har nu fået et logo og der er udarbejdet en plakat, der kan downloades her: Plakat – DM 2014. Inden længe er tilmeldingssystemet klar på turneringens hjemmeside.

I mellemtiden kan du læse indbydelsen til turneringen i det seneste nummer af Skakbladet. Husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen fra d. 12 april og frem. Der bliver både mulighed for selv at spille skak i 5- runders, 7 runders, ‘kort påske’ og meget mere, og der bliver mulighed for at følge landets bedste skakspillere i Landsholdsklassen, hvor der kæmpes om DM og i ‘talenternes arena’ – Kandidatklassen, hvor der jo i år er god mulighed for lokal deltagelse! Desuden arrangeres der foredrag, LIVE-kommentator, Lyn-DM, Junior Grand Prix og meget mere.

1 Comment

  1. Så er det muligt at tilmelde sig til årets DM/påskestævne i Rebild.
    Den nykårede klubmester, Søren Andersen (stort forsinket og velfortjent til lykke) er som en af de første tilmeldt. Selvfølgelig i “kandi” klassen!!!! Spændende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights