Sommerskak

Aalborg skakforening holder lukket de 4 tirsdage i juli måned.

I stedet er der disse tirsdage (og andre dage) mulighed for hygge og lyn/hurtigskak på Dice`n Drinks, Sankelsmarksgade 15.

Der bliver sommerskak i haven hos Torben Winkler primo august.
Mere herom senere.

Generalforsamling afholdes tirsdag den 9. august 2022 kl. 19.30

Aalborg By-turnering begynder tirsdag den 16. august.
Man kan allerede nu tilmelde sig.

God sommer!

ref. Arne Fjordside/Preben Nielsen

4 Comments

 1. To af vore 1.holdsspillere har deltaget i Skolernes 50 års Jubilæumsturnering i Aarhus, dog uden den helt store succes. Bedst klarede Ivar sig med 4½ af 9 eller nærmere 3 af 6, idet der var tre Bye’s blandt modstanderne. Ivar vandt i sidste runde over Edgar, der måtte nøjes med 2 af 8.

  1. En blandet pose af resultater, men de var ikke så dårlige, bortset fra det uventede og uønskede ‘bye’ i 6. runde.
   Første runde mod FM Kistrup havde jeg et nemt remis slutspil, jeg formåede at tabe væk. Helt ærgerligt start af turneringen.
   Det andet tab var en bommert i en skarp variant, hvor jeg fuldstændig overvurderede en plan. 14 træk. Ouch.
   uden tab mod modstandere under 2300, i stedet 2 sejre mod de 2100, synes jeg trods alt, at jeg klarede mig helt okay i denne turnering..

   hvis nogen vil se spillene, har jeg tilføjet dem i en lichess-study…
   https://lichess.org/study/C4CqY70L

 2. Vi har fået tilgang af Ehor Repei fra Ukraine. Ehor er 10 år og et stort talent, hvilket han allerede har vist i Himmerlandsturneringen, hvor han vandt basisgruppe 4 med 6½ af 7. Ehor startede i Aars, men er nu flyttet til Aalborg med sine forældre og to søskende.

 3. Vi har haft 6 deltagere med på Skaksommerlejren på Skanderup Efterskole ved Kolding, https://skaklejr.dk/lejr2022. Det drejer sig om Nhan-Nguyen Quy Le, Danyang Zhang, Mathias Dahir, Andreas Lund Majland, Silas Lund Majland samt Ehor Repei. Der var i alt 95 børn med på lejren, og de havde det efter sigende helt forrygende.
  Ehor klarede sig skakligt bedst og blev nr. 3 i gruppe A i lejrturneringen, og vandt gruppe F i lynturneringen med 9 af 9. Nhan blev nr. 4 i gruppe C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights