Stor præmiehøst i Aars

Aars’ vinterturnering, der startede i december er netop afsluttet efter genoptagelsen i maj måned. Turneringen havde 24 deltagere, og heraf hele ni fra Aalborg. Med 6 præmietagere ud af 9 må det vist siges at være godkendt.

I øverste gruppe var jeg ubeskeden nok til at snuppe 1.præmien med 5 points på bedre korrektion end den lokale Søren Grønhøj. Hugo vandt 3.præmie med 4 points, og var med til at sikre mig den bedre korrektion ved at vinde over Benny Grønhøj i sidste runde. Arne og Johann fik begge 3½.

I gruppe 2 vandt Henning Larsen med 4 points foran Thomas Tristram og Jarl Mølgaard med samme pointstal. Thomas og Jarl kan endvidere glæde sig over pæn ratinghøst. Det samme kan Anders Faurskov trods det at han sluttede med 1½ points. Den forventede var dog 1,3!

I gruppe 3 triumferede vi ved suverænt at tage de to øverste præmie. Kristian Ørum vandt imponerende sin første koordinerede turnering med 6½ points foran Oliver Mølgaard med 5½. At Kristian var sat til 1000 før turneringen, viste sig at være en stor fejl, men det fik han eftertrykkeligt korrigeret ved at slutte på 1356!

быстрый займ студентам с 18 лет

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights