Studiegruppe i åbnings- og slutspilsteori

grandmaster FLAX ~ II
Tror det er svært at finde kendt teori til denne stilling

Hej alle sammen.

Jeg nyder som en del af jer har opdaget i løbet af sommeren at flytte rundt med brikkerne, specielt de gange hvor jeg vinder. For at forstørre muligheden for at vinde, prøver jeg at få mig selv til at læse teori, kigge på mine partier og forbedre mig igennem dette. Men jeg har svært ved at motivere mig alene, og syntes samtidig læringen kommer bedre ved fællesanalyser. Derfor kunne jeg godt tænke mig at starte en gruppe, der arbejder med skakteori, det kan være åbnings – eller slutspil, egne eller andres partier, at spille diverse situationer eller noget helt tolvte. Hvis nogen har interesse i dette, så må I meget gerne sende en mail til mig på mortthor@gmail.com, så aftaler vi i den interesserede gruppe hvor, hvornår og hvordan. Dette henvender sig til alle interesserede uanset niveau.

M.h.t. hvordan vi gør i praksis, ville jeg se det som oplagt, at man indimellem siger: ”Jeg vil gerne holde et oplæg om moderne forsvar på mandag”, dog ikke at man skal gøre dette, hvis man ikke har lyst.

Jeg glæder mig til at høre fra jer. M.v.h. Thor,

1 Comment

  1. Morten Thor Rasmussen

    Hej hej, jeg har fået to mailadresser, fra Mads og Allan, men der er flere der har vist interesse. Jeg vil meget gerne have mails, da jeg stadig roder rundt i jeres navne som nyt medlem, og har svært ved at finde jer når jeg kommer hjem.

    Mvh Thor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights