To holdsejre

Til søndagens holdkampe i divisionerne havde vi for første gang ingen afbud. Ganske vist havde Finn Winther erstattet Ole Knudsen på 2.bræt på 2.holdet, så det var ingen svækkelse, i hvert fald med hensyn til rating.

Spillerne kvitterede også med to sejre, 4½-3½ til førsteholdet over Silkeborg og 5-3 til 2.holdet over Skørping. På 1.holdet var der remisser til Jens, Sune, Jacob og John inden Ivar og jeg selv bidrog med sejre. Elena fik en ubehagelig stilling med sort, og trods lidt opfindsomt sprælleri, måtte hun ned til sidst. Endelig sikrede Edgar med en remis i overkanten mod stærke Per Knudsen turneringssejren. Ivars gevinst så noget “rodet ud”, men det er jo Ivars stil. Min egen gevinst var egentlig fin nok. Tilbød en bonde efter en afvikling i centrum, men den var forgiftet. Så fik jeg en lille fordel, og det hjalp gevaldigt, da min modstander  belejligt overså en kvalitetsgevinst. Så skulle det være en formsag at vinde, men uforståeligt var jeg lige ved at sætte det over styr ved at ignorere en fribonde. Dog lykkedes det mig at vinde et bondeslutspil (ved eminent teknik (!)).

2.holdet lavede en fin præstation mod Skørping. På topbrætterne afmonterede Jens, Finn og Christian Skørpings esser med 3 remisser, og på midtbanen vandt Thomas, Kamen og Thor i fin stil. Johann var eneste taber, mens Ture spillede en drabelig remis på sidstebræt.

Nu er vi rykket fri af nedrykningspladserne i begge rækker. Se https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=383&teamTourId=79# og https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=387&teamTourId=79# .

Næste runde er 29/1 hvor vi møder Jetsmark og Nørresundby 2.

2 Comments

  1. Jeg lavede faktisk en massiv bommert, da jeg spillede b5. Jeg så det rigtige vindertræk, da det var min modstanders tur til at spille et halvt træk efter. Det ville have været en fantastisk ensidig sejr, men gæt på, at det ikke er mit spil, hvis jeg ikke giver min modstander chancer for at kæmpe tilbage til uafgjort. Uden for en oopsie i gensidig tidsproblemer, var jeg dog aldrig i en dårligere position. Messy looks or not, I was in control. 😉

  2. Det var kun rodet, fordi jeg ikke kunne finde ud af det. Jeg var ikke i tvivl om, at du var i kontrol, Ivar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights