Hovedkredsens holdturnering blev ramt af en del aflysninger i 1. runde pga voldsomt vejr. Desuden har hovedkredsens hold-hjemmeside også været “lagt ned” i store dele af efteråret.

Det har således været svært at danne sig et overblik over resultater, og ikke mindst stillingen i de forskellige rækker. Men ugen før jul blev de sidste kampe fra 1. runde afviklet, og hjemmesiden er nogenlunde kørende.

Efter 3. runde er det svært at udpege en oprykningsfavorit i mesterrækken.
Nørresundby 2 faldt dog lidt fra, da holdet tabte den udsatte match mod Skørping klart. Som det ser ud lige nu tegner det til et opgør mellem netop Skørping, Aars/Nibe og Aalborg 3 om den enlige oprykningsplads. Hans Engens hold mangler dog stadig alle topholdene, og spændende bliver det, når holdet den kommende tirsdag får besøg af netop Skørping.
Samtidig spiller Aalborg 4, der har skuffet en del og ligger placeret på 7. pladsen, hjemme mod Aars/Nibe1. Men holdet har i tidligere sæsoner overrasket positivt mod topholdene.

Topstilling i mesterrækken inden 4. runde:

1. Aalborg 3      14     point
2. Skørping 1    13,5 point
3. Aars/Nibe1   11,5 point
4. Nr.Sundby2    9,5 point

Tre Aalborg-hold deltager i A-rækken. Her har et forstærket Hobro-hold taget teten, fulgt af Aalborg 5. Disse to hold mødes i et ægte topopgør den kommende uge. Per Jacobsens 6. hold har skuffet indtil videre med en 6. plads og beskedne 4 point, mens 7. holdet med Poul Davidsen&co har gjort det fint med 6 point (50%) og en placering som 5.
Denne sæson er der to nedrykkere fra A-rækken, idet der er to B grupper.

Topstilling:

1. Hobro            9,5 point
2. Aalborg 5     8,5 point
3. Skørping 3   7,5 point

Der startes hårdt op i det nye år med fuldt program den kommende uge:

Aalborg 3        – Skørping 1
Aalborg 4       – Aars/Nibe1
Hobro 1          – Aalborg 5 (mandag)
Skørping 2     – Aalborg 6 (mandag)
Nr.Sundby 3 – Aalborg 7 (torsdag)

Søndag den 12. januar kl 12 spiller begge klubbens divisionshold på hjemmebane:

Aalborg 1  –  Frem Odense  (1. division)
Aalborg 2  –  Kjellerup          (2. division)

Fynboerne må vel betragtes som  favorit mod 1. holdet, mens Aalborg 2 gerne skulle besejre bundholdet, for at få lidt luft til de øvrige bundhold.

Godt nyt skak år til alle medlemmer!

Verified by MonsterInsights