Vedrørende coronasituationen

Med hensyn til de nye restriktioner, så er det uvist om vi kan spille skak som normalt i den kommende tid. Vi afventer meldinger vedr. divisionskampe fra Dansk Skak Union og fra Aalborg Kommune vedr. klublivet i øvrigt. Som det er nu har vi “ret til” at spille divisionskampene på søndag, men følg med i meldinger her på siden.

карты рассрочки от банков

3 Comments

 1. Bjarne Sønderstrup

  På DSUs hjemmeside siges det:
  Fra på mandag er vi tilbage til et forsamlingsforbud for grupper over 10 personer, hvilket i foråret fik aflyst rigtig mange skakaktiviteter.
  DSUs formand Poul Jakobsen fortæller til skak.dk, at vi denne gang skal være bedre til at se muligheder, i stedet for automatisk at lukke for al klubskak.
  DSU kommer snarest med ideer, der kan holde skakaktiviteter åbne, men selvfølgelig samtidig vil overholde alle forskrifter fra sundhedsmyndighederne.
  Har man selv ideer til, hvordan vi kan spiller skak under disse omstændigheder, hører DSU selvfølgelig gerne herom (formand@skak.dk).

  Derfor afholdes divisionskampene på søndag med skærpede regler. Der vil således være mundbind til stede (men ikke krav om at benytte dem), og vi vil gøre alt for at spritte af og overholde god hygiejne.
  Der er ikke truffet afgørelser om øvrige holdkampe i næste uge og klubturneringen efterfølgende, men vi melder ud efter søndag.

 2. Bjarne Sønderstrup

  Jeg skal snakke med gymnasiets ledelse i dag om hvorvidt/hvordan vi kan spille i lokalerne resten af året. Som det umiddelbart ser ud, så kan juniorundervisningen 17.30 – 19 fortsætte, idet forsamlingsforbuddet på 10 personer, ikke gælder for unge under 21 i foreningssammenhæng (dog 50 maks.). Så vidt jeg har fået oplyst på corona-hotline, så gælder forsamlingsforbuddet på 10 for det enkelte lokale, og så kan klubturneringen godt fortsætte i separate klasselokaler, men dette er forudsat at gymnasiet siger god for det (at vi overholder alle hygiejneregler etc.).
  I morgen er alle holdkampe udsat, så jeg foreslår at følgende partier bliver spillet:
  Mesterkl.: Martin – John
  Basis 2: Nikolaj – Mogens samt Christian – Kim P.
  og at vi begrænser os til 10 i alt!
  Så må vi se om vi kan lave en plan for den resterende del af klubturneringen.

 3. Bjarne Sønderstrup

  Så har vi fået lov til at spille klubturnering, med de enkelte grupper i hver sit lokale. Med mindre vi får yderligere restriktioner/lukning, så er planen at grupperne spiller i følgende lokaler:
  Mesterklassen: Lokale F236 (længst nede ad gangen)
  Basis 1: F235
  Basis 2: F233
  Basis 3: F232
  Basis 4: F222
  Juniorer og kaffe: F220 (første lokale)
  Reglen er så, at man så vidt muligt i løbet af aftenen kun opholder sig i ét lokale, og at der ikke er over 10 på samme tid. Man benytter de toiletter, der er knyttet til de enkelte lokaler (står noteret i klasselokalet). Vær omhyggelig med hygiejnen som altid.
  Holdturneringen er suspenderet indtil videre, men i A- og B-rækken er der 4-mands hold, og man kan strengt taget godt spille her, hvis begge hold er indstillet på det, og forholdene er til det. Ligeledes med kampe i Mesterrækken, hvis der kan spilles i to lokaler. Dette er dog ikke noget, der er diskuteret eller aftalt i hovedkredsbestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights