På søndag tager vi fat på den nye divisionsturnering, og i næste uge starter hovedkredsens holdturnering.

Aalborg 2 tager imod Aalborg 1 i 2.division gr. 4 og slaget foregår i klubbens lokaler på søndag kl. 12. I mesterrækken spiller Aalborg 4 på mandag ude mod AarsNibe 2, mens Aalborg 3 og Aalborg 5 mødes på næste tirsdag i klubben. Og ja, vi har fået lov til at stille et 5.hold op i mesterrækken, da Hobro har trukket sit hold. Aalborg 6 spiller næste torsdag ude mod Hjallerup i A-rækken, mens Aalborg 7 på mandag spiller ude mod Frederikshavn.

Jeg har lagt første runde ind i kalenderen, men ellers må man gerne orientere sig på DSU’s side og Hovedkredsens, hvor der er lagt datoer og tabeller ind i det nye flotte turneringssystem. Her kan man også se  vores styrkeliste og holdopstillinger.

 

2 Comments

 1. Hej folkens

  Hvis I ikke spiller holdskak kan i følge med i, når jeg spiller på live i første runde til VM på søndag. Ellers er i velkomne til at følge min blogg.
  https://www.facebook.com/Ellen-Kakulidis-til-ungdoms-VM-i-skak-2015-933085903395243/

  God vind

 2. Bjarne Sønderstrup

  Styrkelisterne skulle nu være rigtig på nettet. For divisionsturneringen findes den på: http://holdskak.skak.dk/TeamTourTeam/Info/133?teamTourGroupId=34&teamTournamentId=3 .
  Det er en gammel liste, du har fået fra Thor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights