Aalborg 1 fortsætter sejrsrækken

Denne gang blev det 5-3 over Nordre. Vi havde to reserver med i stedet for René og Jens Johan på de to sidste brætter. Og det må siges, at det ikke var deres skyld at vi ikke vandt større. Thomas Søndergaard og Hans Peter scorede begge fine sejre, – dejligt at vi ikke blev svækket af afbud. Efter 2½ times spil så det endog meget lovende ud, så bl a. derfor tillod jeg at tage en remis med de sorte brikker, hvor der ikke var noget på færde. Og pointsene begyndte da også at rulle ind. Kim og Jacob vandt meget overbevisende med de sorte brikker, og reserverne spillede også fremragende, så det stod lige pludselig 4½ – ½ til os. John havde lige ofret en bonde med officersgevinst til følge, men desværre ikke set langt nok i stillingen, og så var han lige pludselig mat! Tilbage stod Jørgen med en vanskelig stilling og Finn med en bonde mere i noget, der lignede en sikker gevinst. Jørgen måtte til sidst ned, og Finns gevinst smuldrede, og vi var endda ved at blive bekymrede for om remissen skulle fordufte også. Så galt gik det dog ikke. Nu vandt vi med 5-3, og vi venter på de sidste resultater, for at se om vi overvintrer på førstepladsen.

6 Comments

 1. Tak for de pæne ord, men det var nu med hvid, at Kim og jeg vandt.

  1. Det må være sætternissen, der har skrevet sort! Men jeg kan se at vi overvintrer med 2½ points forspring på førstepladsen, idet Randers kun fik 4½ i Thisted.

  2. Tillykke med endnu en sejr i dag! Det ser jo yderst lovende ud for førsteholdet med julepause i toppen af tabellen! Og så kom 5-3 sejren over Nordre endda i hus på på hjemmebane (hvis det var sket i Brøndby, havde de euforiske tilskuere jo nok stormet brætterne af ren og skær glæde, og Aalborg Politi ville være nødsaget til at træde til …)

   1. Preben Nielsen

    Skakspillere og tilskuere (for få) er rare og fredelige (for det meste), så et nemt job at være dommer (kampleder). Mads må snart prøve, nu han har fået licens.

    Nordres holdleder kommer pænt og spørger om lov til at gå udenfor og ringe til spiller, der ikke er kommet efter ca 25 min. Selvfølgelig får han lov til det. Hyggelige spillere disse Århusfolk, der har gæstet klubben de sidste 2 runder.

    Og vores nye ure (som flere nu kan indstille…) en ren fornøjelse.

    Og førsteholdet har fået et lille hul i toppen.
    Kun to hold har scoret mere i hele divi-turneringen efter de første tre runder. En god søndag på Strandvejen med glimrende spilleforhold.

  3. Mens vi venter på referatet fra 2.holdet, der tabte 6-2 i Skive, kan jeg godt komme med en dårlig vits. Da holdet skulle af sted, og der var usikker føre på grund af sneen, så spurgte jeg chaufførerne om de havde skivebremser på?!

   1. Jan Peter Lysberg

    Referatet bliver ikke spor morsomt, så i første omgang en kort kommentar til Bjarnes “humor” ! Nej Christian havde keramik ( comic ) bremser på, men der kom skår i glæden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights