Aalborg 2 – Randers

Søndag eftermiddag skulle klubbens 2. Hold forsøge at lave en feberredning på hjemmebane mod Randers. En stor sejr var påkrævet for at sikre forbliven i divisionen, men sådan gik det ikke helt. Vi fik desværre “kun” 4-4. Men set på den positive side kunne det lige såvel være blevet et 2-6 nederlag. Sådan så det i hvert fald ud efter 3 timers spil. Holdets forventede var da også kun 3-5 i Randers’ favør.

Først færdig var Peter Juul, der med sort mod Arne Christiansen sikrede sig en halv. Peter har været et virkelig solidt førstebræt for 2. Holdet med en score på 3/5 og ingen nederlag mod et ratingsnit på 2083. Godt gået.

Undertegnede, der ikke har haft en særligt overbevisende sæson indtil videre, var færdig som nummer to på 6. Bræt. Remis med hvid mod Oluf Øe i et parti, hvor sort hurtigt fik udlignet og lidt mere til – uden det dog blev farligt for alvor. 1-1.

Herefter indkasserede vi to nederlag hurtigt efter hinanden. Først måtte Thor kapitulere med sort på 7. Bræt mod David Maagaard, der spillede et flot angrebsparti. Carl Johan tabte herefter på 3. bræt med sort i Caro Kann mod Randers ‘nye’ mand Jes Winther, der også var i et gevaldigt angrebshumør. 1-3.

Så tabte Thomas Søndergaard på 4. bræt med de hvide mod Randers’ Aage Olsen. Et slutspil med en bonde i undertal og en dårlig løber mod en god springer holdt ikke. 1-4 til gæsterne.

Og ikke nok med det: på de resterende 3 brætter stod vi skidt på de to af dem: På 2. Bræt var Chr. Volmer nede med to bønder mod Svend Aage Madsen, og på 5. bræt stod Bo Torpegaard trykket mod Steen Juul Mortensen.

Dagens første lyspunkt stod vores reserve-svensker: Johan Holmström for på 8. Bræt. Med hvid mod Randers’ Finn Andersson fik Johan etableret et flot bondecentrum, der vandt på elegant vis. 2-4.

Og det var måske lige, hvad der skulle til, for i mellemtiden var Christian Volmers to bønder i underskud på 2. bræt blevet forvandlet til en officer i overskud, og på bræt 5 havde Bo Torpegaard på magisk vis konverteret sin trykkede midtspilsstilling til et vundet slutspil med en merbonde og T + god S mod T + dårlig L.

Så 4-4 alt i alt, men vi ligger altså stadig til nedrykning, og der er 2,5 point op til redningspladserne. Men mon ikke 12 point i form af to 6-2 sejre i de to sidste opgør mod det suveræne tophold Herning og meget stabile SK 1968 kan gøre det? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights