1.holdet kom på sejrskurs igen da det blev til 5-3 på udebane mod SK1968’s 2.hold. Vi ville på forhånd godt have solgt kampen for 4-4, da århusianerne på papiret havde et godt hold, og havde præsteret fint i de foregående runder. Til dagens match stillede de dog med tre reserver fra toppen af, så vi omjusterede hurtigt forventningerne. Vi spillede også fint og koncentreret og hele og halve points begyndte at rulle ind. Først remisser med de sorte brikker til Michael, Kim og Jacob. Så vandt supersub Peter (reserve for Jørn) med sort på sidste bræt, og John tog remis på første bræt. Søren havde fået fordel og jeg selv havde spillet forbilledligt og stod til gevinst efter tidnøden efter et kvalitetsoffer. Og nu fik Finn sørme revanche for sit nederlag mod Niels Danstrup for et par år siden (et parti, der kom i Skakbladet) og Søren hentede sikkert gevinsten hjem. Tilbage stod jeg selv, og jeg jokede lidt med, at modstanderen godt kunne opgive, så vi kunne komme hjem og se håndbold. Men efter denne hybris blev jeg ramt af nemesis, og det lykkedes mig således på det skammeligste at formøble det hele til sidst. Da en hjemmesupporter endog klappede af min modstander ved kapitulationen var det lige ved at blive for meget. Nå, jeg kan kun takke mig selv for nederlaget. Mere smerteligt var det at svigte holdet, nu hvor vi endelig så ud til at få en storsejr. Vi skal dog glæde os over at vi trods alt fik en sejr, og at vi konsoliderede vores 6.plads. I de sidste to runder skal vi have svære kampe mod Viborg og Esbjerg, så det gælder om ikke at dumme os alt for meget. Men hvorfor skulle vi også det?

5 Comments

 1. Ville lige nævne, at med henholdvis remis og sejr sikrede Michael og jeg os begge kandidatresultat over 5 runder, så vi har muligheden for at deltage i kandidatklassen til DM 🙂

  1. Undskyld, at jeg i frustrationerne over mit eget nederlag glemte denne vigtige detalje. Michael og Søren har givet holdet flot stabilitet. Godt gået!

  2. Arne Dan Fjordside

   Tillykke med holdresultatet og de to velfortjente kandidatresultater. Jeres fine præstationer kaster også godt med rating af sig – så godt gået

   hilsen Arne

 2. Jan Peter Lysberg

  Lidt statistik.

  1. holdet har tjent 68 danske rating point, og 22 ELO. 22 sjovt tal for Michael ØE har p.t passeret 2200 i ELO rating. Det er der ikke mange af klubbens spillere, der har gjort gennem tiderne. FLOT. Og til Søren – godt jeg ikke skulle regne sammen med dig i går, for hold da kæft et parti. Håber du benytter dig af Kandi resultatet i påsken.

 3. Husk at i morgen er sidste frist for tilmelding til Århusmesterskabet næste weekend, så vi alle kan komme i bedst mulig form inden den vigtige overlevelseskamp mod Viborg 😉 (tildmeld jer på chesshouse.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights