2 Comments

 1. Så er vi klar med 38 spillere og hele 14 i den stærkeste øverste gruppe set i lang tid. Der trækkes lod i morgen og 1. runde starter kl. 10 i klubbens lokaler Nyhavnsgade 14.

 2. Lørdagens stævne blev en fin dag for Aalborg Skakforening med 6 ud af 8 præmietagere. Peter Lysberg har sendt følgende referat:
  Turneringen blev spillet lørdag den 18 januar, som led i 7. hovedkreds´ løbende GP – serie. Turneringen havde efter et par sene afbud 36 deltagere, som blev inddelt i 4 grupper. Der var både flere med, og for den øverste gruppes vedkommende, på 12 deltagere, betydelig stærkere end normalt – positivt!!
  Men for Bjarne Sønderstrup, som ene ansvarlig turneringsleder og ikke mindst ur-stiller, blev der mere travlt end, hvad der er tilrådeligt. Trøsten er, at klubben tjener lidt på sådan en dag. 360,- kr. i gebyr, og hvad HP ellers kan trylle frem i kantinen.
  Vinderne blev i 3. klasse: Thomas Tristam og Jonas Bendtsen. Thomas scorede 7/7, og har allerede et ELO tal på over 1600, og har således allerede spillestyrken til mindst 2. klasse. Hurtig-ratingtallet ”fiser” op med langt over 100!!!
  2.klasse: Jesper Dahl Hansen og Per Jacobsen. Jesper tabte i første runde, men så sig siden ikke tilbage. Vandt det indbyrdes parti mod Per, og vandt på bedst korrektion, og med 5½ point.
  1.klasse: Hugo Falberg og Johann Stanislaus. Hele 4 spillere kunne vinde inden sidste runde. Det blev så Hugo, med en fantastisk slutspurt, og bedre korrektion end Johann, som har haft en fed start i klubben.
  M klassen: Indtil videre alle præmier til Aalborg spillere, og så gik den ikke længere. Ud af de 12 deltagere, var de fire fra Aalborg. Ivar, Kasper, Sune og Edgar. De startede alle godt, men faldt så fra i nævnte rækkefølge. Edgar således best-off-the-rest. Børge Pedersen, Nørresundby vandt rating præmie (under 2050), og samtidig bedst i gruppen af + 70. Bjarne Hansen, Nørresundby og Henning Rasmussen, Jetsmark fik begge 6 point/7. Men Henning som vinder af indbyrdes parti i 1 runde og bedst korrektion.
  Der mangler nu kun en runde (Skørping i marts) , og Aalborg spillere kan vinde i alle klasser under M–klassen. Lars Erik Lytzen ligger nummer 1, og det gør ”rulle” Per også i 2 klasse. Arne ligger nummer 2 i 1 klasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights