DM 2014

Som de fleste måske allerede ved, er Aalborg Skakforening i samarbejde med Skørping Skakklub arrangør af Danmarksmesterskaberne i skak i påsken 2014. Læs mere om arrangementet i fanebladet øverst på siden her eller via følgende link. Info om DM opdateres løbende, men sæt allerede nu kryds i kalenderen ved dagene 12.-21. april 2014, for der skal du enten spille, kigge på eller være med til at arrangere DM i skak!

6 Comments

 1. Skørping afholder igen i år sit julearrangement “NISSESKAK” lørdag den 7 dec. kl. 13 – 23.
  Jeg har erfaring for, at det er en rigtig hyggelig dag med en uovertruffen Julefrokost med rigtig grønlangkål.
  Og så går toget lige til døren.
  http://skpjul.skakteam.dk/

  1. Det lyder rigtigt hyggeligt – hvis det ikke lige var for divisionskamp om søndagen ville jeg bestemt gerne deltage – Hvad med vores (Aalborgs) egen julefrokost – vi har vel lidt travlt med at få de klar inden jul ?

   1. Ja, sikkert. Skal vi ikke holde fast i en nytårskur i stedet? F.eks. lørdag d. 18/1. Så kan vi også følge Tata Steel Chess live!?

    1. Datoen er god ifht. holdskak om søndage de andre uger – skal den holdes ude på landet igen ?

    2. Jeg synes også at 18/1 er en fin dato. Så er jeg kommet hjem fra Galapagos!
     Hvis Arne vil lægge lokaler og køkken til, så er det fint for mig! (så står det ikke længere hen i det uVisse). (Sorry, jeg kan ikke lade være).

     1. 18. januar passer også fint her – og sidste år var det hyggeligt til spisningen at kunne se Tata, selvom det ikke var den store inspiration til lynskakken efterfølgende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights