Fine resultater til Senior-DM

Årets Danmarksmesterskab i hurtigskak for seniorer blev i weekenden afholdt i Randers. Fire mand fra Aalborg deltog i 65+, hvor der var 33 deltagere i gruppen. I 50+ var der 26 deltagere, men ingen fra Aalborg Skakforening.

Resultatmæssigt gik det således at jeg selv fik en 3.plads med 6 points af 8. Overraskende ifølge DSU’s hjemmeside??!! https://nyheder.skak.dk/2022/10/04/nye-seniordanmarksmestre-i-hurtigskak-2022/

Måske? Jeg spillede indimellem godt, og havde også det fornødne held. Det mener Hans Peter i hvert fald i vores indbyrdes parti i 2.runde, og mod Hugo i 7.runde, hvor jeg satte mat i en stilling, som lige pludselig var meget kritisk for mig. I sidste runde pressede jeg Jørgen Jørgensen fra Nørresundby, men kunne ikke omsætte det til gevinst, hvorefter jeg tog en remis ved trækgentagelse til sidst. Jørgen fik dermed 2.præmien på bedre korrektion. Lidt underligt at der kun var to præmier i den øverste ratinggruppe med 14 deltagere?!

Hugo spillede en fin turnering og scorede 5 af 8 efter flere gevinster mod formodet stærke modstandere. Dette indbragte en ratingpræmie som nr. 2 under 1900. Arne scorede 4 og Hans Peter 2½.

I øvrigt var der fine nordjyske resultater. Peter Mikkelsen fra Skørping vandt 65+ med 6½ points, og Jørgen Jørgensen blev som nævnt nr. 2 i gruppen. Bjarne Hansen fra Nørresundby blev nr. 3 i 50+, og der var ratingpræmier under 1700 til Christian Gottschalck og Claus Christensen, begge Nørresundby.

Resultater kan ses på https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27602

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights