9 Comments

 1. De første tre runder havde deltagelse af cirka tyve spillere. Man behøver ikke møde op hver gang for at deltage – eller have været med første gang.
  -Jeg deltog fx kun i de første to runder. Så kom glad!!!

 2. Jan Peter Lysberg

  Vandt i første runde over en fysisk spiller, og ikke mister bye

  1. Ja, men vi har ikke data på spilleren. Det samme gælder for den anden “bye”. Men turneringen er nu oprettet, og kan følges på DSUs turneringsside. Betænkningstiden er 15 min. + 5 sek./træk. Som man kan se, er det efter princippet “spil, når du kan og har lyst”. 3 runder på en aften. Ingen indskud, ingen præmier.
   https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourid=27433&curtab=tour-table

   1. Første 9 runder af turneringen er nu afsluttet og sendt til indberetning. Se https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27433
    “Vinder” blev suverænt Martin Møller med 7 af 9. Men også andre blev vindere, – af rating! Glædeligt at se vore nye gjorde det godt: Daniel +144, Emil +126, Shagen +70. Men også at en af vores “gamle”, Kim, kunne sætte 153 ind på hurtigskakkontoen.
    Næste tirsdag starter vi en ny runde efter samme koncept.
    Indbydelse på https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27459 , men mød blot op kl. 19. Runden starter 19.30

 3. Tillykke til Martin Møller med førstepladsen. Han endte med to points forspring til Hugo og Shagen. Shagen har kun spillet i skakklub i et års tid!!

  1. Så er den anden 9-runders hurtig skakturnering i gang, med 13 deltagere. 3 partier pr. aften – betænkningstid 15 min + 5 sekunder pr. træk. Turneringen bliver først opdateret efter næste runde. Martin har lagt hårdt ud med 3 point – velkommen til Egor fra Ukraine.

 4. Hvornår holder klubben sommerferie?

 5. Vi holder sommerferie i juli måned.

 6. Der spilles 3 runder i aften. Jacob styrer begivenhederne i formandens fravær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights