Glædelig Jul og Godt Nytår

..trods alt.

Jul og nytår står igen i coronaens tegn. Vi kan ikke holde åbent 4. januar, som tidligere annonceret. Holdturneringen i hovedkredsen i uge 2 er desuden udsat, ligesom divisionskampene søndag d. 16. januar. Vi holder åbent tirsdag 11. januar, hvor vore to B-hold er blevet enige om at spille.

Klubturneringen er sat til at starte tirsdag d. 18. januar og indbydelsen med tilmeldingsmulighed kan ses på https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27199

3 Comments

 1. Holdes der klubaften tirsdag 11. januar?

 2. Ja, der holdes klubaften tirsdag d. 11.januar. Ifølge orientering fra “Fritidsområdet” under Aalborg Kommune, så er vi med under “Indendørs fritids- og foreningsaktiviteter” hvor der står:
  “Alle opfordres til at aflyse alle indendørs fritids- og foreningsaktiviteter frem til d. 5. januar”. Og senere:
  “Krav om mundbind indendørs. På kultur- og fritidsområdet er der krav om at bruge mundbind eller visir i alle bygninger og lokaler, som ikke er lukkede – herunder skoler, idrætsanlæg, svømmehaller mv. Kravet gælder alle personer på 12 år og derover.
  Kravet gælder ikke, når man sidder ned, og heller ikke for deltagere, undervisere, trænere, mv., imens de deltager i deres aktivitet.”
  Vi er nu på den anden side af 5/1, og vi har også fået lov af skolen til at benytte lokalerne på Teknisk Gymnasium.
  Holdturneringen i denne uge er udsat, men vore 2 hold i B-rækken kan godt spille mod hinanden på tirsdag 11/1 og ligeledes kan vores 5. og 6. hold i A-rækken spille indbyrdes, hvis alle spillerne vil. Divisionskampene 16/1 er udsat, som meddelt på skak.dk.
  Klubturneringen starter 18/1 og der er tilmelding indtil 17/1 kl. 18 på:
  https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27199

 3. Klubben afholder i denne uge senior-DM. Kig forbi og følg partierne, drik en kop kaffe og diskuter partierne i kommentatorrummet. Rundestart kl. 13. Undtagen lørdag hvor runden starter kl 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights