Klubturneringen starter

Så er vi klar til start i forårets udgave af klubturneringen. Der har meldt sig 51 deltagere, som er fordelt i tre grupper med skæring ved 1700 og 1400 i rating. Se https://turnering.skak.dk/Tournament/AdminDetails/27199

Kravet om mundbind eller visir er forlænget til og med d. 31. januar. Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir, når de opholder sig i lokaler, der ikke er omfattet af nedlukning. For os vil det sige, at alle skal have mundbind eller visir på ved ankomst og afgang, samt når vi står op mv. Mundbind/visir må tages af, når man sidder ved bordene. Dansk Skak Union opfordrer til at alle forsigtighedsregler med afstand, hygiejne, udluftning, afspritning osv. stadig overholdes. Desuden opfordrer vi selvfølgelig alle til at være vaccinerede og/eller sikre sig en negativ test forud for kampene. Bemærk at det vil være hensigtsmæssigt at undgå sammenstimlen om partierne, samt lynskak i analyselokaler.

Der er enkelte afbud til aftenens runde, og de er skrevet under gruppen på turneringssiden. Vi er selvfølgelig large med hensyn til afbud i denne tid, men sørg for at give besked pr. mail eller sms på 23375618.

I aften vil der være præmieoverrækkelse for efterårets turnering. Mange har modtaget præmie pr. mobilepay, men en klapsalve kan godt gives alligevel.

God turnering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights