skal lyde herfra!

Her ved årsskiftet skal der lyde en tak til alle Jer, der gør det til en fornøjelse at komme til skak en tirsdag aften. Vi har netop passeret de 100 medlemmer igen, så vi er blandt de største klubber i landet. Det syder af liv, både i junior- og seniorundervisningen, og det er dejligt at se så mange nye ansigter, der har lyst til at spille skak og lære fiduser af os gamle. Velkommen til alle de nye.

I Julen har der været spillet hurtigturnering i Silkeborg med 3 deltagere fra Aalborg Skakforening. Lars Lytzen klarede sig overmåde flot med en 3. plads i sin gruppe, og præmie for den bedste spiller under 1300 i rating. Tillykke til Lars!

Lige nu er der tilmelding til den nye klubturnering, der starter tirsdag d. 16, og vi er i skrivende stund på 28 deltagere. Hvor efterårsturneringen var delt op i 8-mands grupper, laver vi om foråret lidt større grupper, der spiller efter Monrads turneringssystem. Gruppeinddelingen laves efter hensyn til, at ratingspringet i den enkelte gruppe ikke bliver for stort. Vi spiller igen med den nye betænkningstid 1 time til 30 træk + 15 min. til resten af partiet, tillægstid pr. træk 30 sekunder hele partiet. Jeg synes det var et godt tiltag, især for de nye og de unge, og jeg synes ikke, at spilkvaliteten forringedes mærkbart overordnet set. Der er tilmeldingsfrist til mandag 15/1 kl. 20 på https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28525. Indskud på 100 kr. kan indbetales på mobilepay 23375618.

Vi holder åbent i aften med hyggeskak og undervisning fra kl. 17.30. Vel mødt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights