Himmerlandsturneringen 2013

Så fik vi skudt himmerlandsturneringen igang. I Mesterklassen vandt Carl Johan et meget fint parti over Benny Grønhøj, måske bliver det vist her på hjemmesiden?. Søren og Finn spillede remis efter hård kamp og ingen tid tilbage på uret( se nedenfor). I første klasse tabte Arne til forhåndsfavoritten Mogens Nielsen, og H.P slap mirakuløst ud af Henning Larsens jerngreb og sikrede sig en remis  i et slutspil med uligefarvede løbere. H.P må stå for Houdini Peter :-).Per tabte i basis 2 til vores tidligere medlem Rune Nielsen . I Basis 3 slog Poul Bent Christensen fra Nørresundby  og  i basis 4 vandt Lars over Henrik Salee Aars.

 

 

1 Comment

  1. Det var meget spændende parti.

    I varianten foreslået af Arne og som bliver vurderet som vundet for hvid efter 34. Kg1 – Ja, jeg er enig der – men jeg må kun afbytte mit tårn når min konge er blevet aktiv som i partiet -I stedet for tårn-afbytning – som jeg godt viste jeg skulle være forsigtig med ka jeg spille. 32. .. Th5 (skak for at dække h-bonden) 33. Kg1 Kf8 – og jeg kan ikke se at jeg går mat.

    Jeg mener den tekniske gevinst er efter partiets 28… Tf2 at spille 29. T1e2! Nu giver Tf4 intet , da sort kan dække g-bonden med g5 og derefter T6-e5. Så sort må nok 29. … Lxg2 30. Kg2 Txe2 31. Txe2 Lc6 og nu 32. g5! – Her fratages sort muligheden for at få en fri h-bonde. Efter 29. T6e2 er jeg ikke sikker på at hvid kan vinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights