I ugen, der kommer går det løs med holdskak i næstsidste runde i 7. hovedkreds’ holdturnering. 4 af klubbens hold skal i aktion mandag aften, og de sidste to hold spiller tirsdag og torsdag aften, så det bliver spændende at følge. Alle kampene er udekampe, så tirsdag bliver blot en sædvanlig klubaften med udsatte partier fra klubturneringen og udveksling af kombinationer fra partierne mandag 🙂

 

Mesterrækken:

Aalborg 2, der pt indtager Mesterrækkens førsteplads  drager mandag aften til Pandrup for at spille mod Jetsmark 3. En sejr er både forventet og påkrævet, hvis det halve points forspring til oprykningsrivalerne fra Skørping 1 skal holdes.  Og netop Skørping 1 tager mandag aften imod Aalborg 4, der helst skal vende hjem med en del point i bagagen for at hjælpe Aalborg 2 i opryknings-ræset. Klubbens sidste hold i Mesterrækken Aalborg 3 spiller tirsdag aften på udebane mod Sæby 1. Med et godt resultat vil tredjeholdet faktisk være i stand til at drille både Aalborg 2 og Skørping 1 i slutspurten!

A-klassen:

I A-klassen spiller klubbens 6. og 7. hold også mandag aften mod henholdsvis Skørping 3 og Aars/Nibe 2. Sjette-holdet skal helst vende hjem med en sejr fra Skørping for definitivt at spille sig fri fra nedrykningszonen. 7. holdet skal nok ikke regne med en storsejr mod Aars/Nibe, men til gengæld er holdet sikker på forbliven i rækken, og netop 7. holdet har jo før overrasket som ‘underdogs’. Torsdag spiller klubbens sidste hold 5. holdet i A-rækken mod Nørresundby 3, der ligner et solidt bud på sæsonens vinder af A-klassen og oprykker til Mesterrækken.

Alle holdkaptajner opfordres til at skrive indlæg på hjemmesiden, når holdene vender sejr-rige hjem fra ugens togter! Brug siden. Det er derfor den er her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights