12 Comments

 1. Bjarne Sønderstrup

  Jeg har slettet indlæggene fra Søren, da de ikke har noget med klubturneringen at gøre. Jeg troede også jeg havde lukket debatten ved at meddele under ‘byturneringen’, at ikke-spillede partier ikke rates .
  I øvrigt så synes jeg ikke at vi skal bruge hjemmesiden til at bringe udokumenterede anklager og angreb på andre personer. Jeg vil nødigt anvende censur, men det må være indlysende, at vi bruger en lødig tone her på siden. Og at personlige indlæg står for egen regning og ikke står for Aalborg Skakforenings holdning.

 2. Stor ros til Bjarne og bestyrelsen for at have fjernet indlæg med personangreb.

  Desværre betyder fremvæksten i de sociale medier at mange glemmer almindelig pli og bare skriver løs.
  Personangreb og vendettaer hører ikke hjemme på foreningens officielle hjemmeside.

  Er der forhold, som Søren finder forkerte, hvad der åbenlyst er, så må han henvende sig personligt eller per mail til den folkevalgte bestyrelse, der tegner foreningen udadtil, og respektere deres beslutning. Sådan fungerer det danske foreningsdemokrati / ole

 3. Bjarne Sønderstrup

  Så er grupperne lavet i DSU’s nye turneringssystem. Gå ind under dsu.dk, turneringer, aktuelle turneringer, Aalborg Skakforenings Klubturnering Efterår 2014. Her skulle turneringsskemaerne gerne være sammen med mange andre faciliteter. Heraf fremgår også, at der er afbud fra Jens Johan Christensen (mod mig) og Carl Johan (mod Kurt Pedersen) i morgen aften.
  Og så skal jeg bare lære at lave direkte links, men det kommer nok.

   1. Jeg kan se at “fejlen” er, at:
    Klubturnering > 2014 efterår, linker til denne side: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Invitation?tourid=22299&curtab=tour-inv

    Der skulle i stedet linkes til denne side:
    http://aalborgskakforening.dk/klubturnering-2014-efteraar/

    Det kan være Brian kan hjælpe her 🙂

  1. Bjarne Sønderstrup

   3.runde spilles i morgen aften. Der er lagt runde i basis 2. Vær opmærksom på afbud her på siden.

   1. Så sender vi LIVE fra sidste runde i klubturneringen:

    http://aalborgskakforening.dk/live/KlubE2014/tfd.htm

   2. Og søndag 14. december håber vi at kunne sende LIVE fra matchen mellem Aalborg 1 og SK1968 2. – og måske et par kampe fra Aalborg 2 mod Jetsmark 2. (Vi har jo 10 brætter) http://aalborgskakforening.dk/live/divi/r3/tfd.htm

   3. Vi flytter vores LIVEtransmission over på DSU’s hjemmeside. Så linket er flyttet til http://www.liveskak.dk/2014/aalborg/divi3r/tfd.htm .

    vh Hans Engen

 4. Jan Peter Lyserg

  Hej er der nogen hjemme 🙂

  Flot at live transmissionen gik fint, knap så flot med promoveringen. Nå men det var egentlig ikke mit ærinde. Men en bøn om bedre overskuelighed på hjemmesiden.
  Så derfor:
  1) Faste tråde som, klubturnering og hold skak bliver på forhånd opdelt i runder. Så de ikke bliver for lange, og at der som her bliver blandet godt kanel sammen med skidt kanel.
  2) Der bliver oprettet en fast rubrik med analyse.

  Til det sidste har jeg en sjov ide, efter tabs partiet i gårdagens holdkamp. Hvad “tænker computeren på” , oh hvad gør vi stakkels “gamle” menneske hjerner.
  Hvis Mads Leth læser dette, så skriv lige til mig på mail lysberg@inbox.com, hvor du sikkert vil være mig behjælpelig med at sætte tekst og parti ( parti stillinger op ).
  Hej alle sammen og god jul og godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights