Nørresundby forårs EMT

Turneringen der spilles over fem torsdage, har deltagelse af 20 spillere. Fem af klubbens medlemmer deltager, heraf de fire i mesterklassen.

I 1. runde vandt Peter Lysberg over Arne Hove, mens Kurt Pedersen tabte til unge Lasse Luther, Jetsmark. Opgøret mellem de to klubkammerater Søren Andersen og Peter Juul Pedersen endte remis.

I basis 2 er Per Jacobsen klar ratingfavorit. Og han svigtede ikke i sit første parti, da han sejrede mod Folke Liwendahl.

4 Comments

 1. Til lykke til Per Jacobsen. Er sikker på at vinde basis 2, selv om han mangler en runde. Per har 3,5 af 4 og har levet op til favoritværdigheden!! Sådan! Men hvad med FC Barcelona?

  I mesterklassen har Lasse Luther sikret sig 1. pladsen med 4/4!
  Tre Aalborgspillere kæmper om 2. pladsen.
  Søren A (2,5 p) møder Plysberg (2p) i sidste runde, mens Peter Juul (2,5 p) har hvid mod Luther.

  Får vi mon ikke et lille ref. og parti fra turneringen?

  1. Hvad så Plys, spillede du polsk?

   1. Jan Peter Lysberg

    Ja, men Søren spillede ikke de skarpe varianter, så det blev til en fransk ( Euwe ) eller Alapin siciliansk, alt efter temperament. Hvid står bedst, men ikke alvorligt meget bedre, selv om jeg ikke kunne lide det !! En lille fejl, og far var med igen, og vandt slutspillet lidt drillende overlegent. Så meget længere end computeren 🙂

 2. Nørresundbys Forårs EMT er nu færdigspillet. 2. og. 3. præmie i Mesterklassen til to gange Peter fra Aalborg Skakforening (Lysberg og Juul Pedersen) samt 1. plads til Per Jacobsen i Basis 2. Stort tillykke med podiepladserne! Se turneringstabeller på dette link: http://emt2013.klubtur.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights