Så åbner vi igen!

Vi har nu fået lov til at bruge lokalerne på Teknisk Gymnasium. Det vil sige vi starter tirsdag d. 11. maj med juniortræning kl. 17.30 og ellers fra kl. 19, hvor vi vil arrangere en form for hurtigturnering.

Der gælder corona-regler for forsamlinger op til 25 personer indendørs . Det vil sige at man skal have coronapas (kviktest eller vaccination) samt bære mundbind, når man ikke sidder ned. Og ellers passer vi godt på.

Vi glæder os til at se hinanden og spille rigtig skak igen. Så vi krydser fingre for at restriktionerne ikke bliver strammet igen.

Vi holder sommerferie i juli måned og ind til generalforsamlingen, som udsættes til tirsdag d. 10. august, og så håber vi at kunne starte en normal sæson derefter.

займ безработным без отказа на карту мир

4 Comments

 1. Voksen undervisningen – som er målrettet folk, der endnu ikke har spillet deres første turnering ude i virkeligheden – vil også begynde igen fra tirsdag d. 11. maj kl. 17.30.

 2. For at præcisere reglerne er her udpluk af skrivelse fra Sundheds- og Kulturforvaltningen:

  • Der er nu muligt at holde åbent for indendørs idrætsaktiviteter for personer på 18 år og derover. For personer over 18 år og under 70 år må der dog kun holdes åbent for ikke-kontaktsport

  • Der gælder et forsamlingsforbud på 25 personer. Både udøvere, trænere, dommere mv. tæller med i det samlede antal
  • Der må som udgangspunkt kun tillades adgang til idrætsaktiviteter for personer på 18 år eller derover, hvis der fremvises et gyldigt coronapas. For idrætsaktiviteter i foreningsregi er kontrollen af coronapas foreningens ansvar. Det vil være op til foreningen at beslutte, om kontrollen eksempelvis skal foretages af træneren eller bestyrelsen. Der skal ved lokalerne opsættes informationsmateriale om kravet om coronapas og muligheden for bortvisning. Børn under 18 år og voksne over 70 år kan dyrke alle former for idræt – også selvom det ikke er i organiseret regi

  1. Fed aften i skakklubben. Mange nye, som Jacob tog sig af. Juniorerne tog Johann og Lars sig af. Og så spillede vi tre runder hurtigskak. Vi var ikke over de 25 og coronareglerne blev fint overholdt.
   Samme procedure næste tirsdag.

 3. Endnu en vellykket klubaften med godt fremmøde til junior- så vel som voksenundervisning og den efterfølgende afslappede hurtig turnering (15 min pr spiller pr parti).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights