Skakforening 125 år

I anledning af foreningens 126 års fødselsdag udgives nu en tekst- og billedserie på 252 slides. Den kan ses på denne hjemmeside gennem stien:

Klubliv>Historie>Aalborg igennem 125 år. Historiefortællingen skal ses som et supplement og en fortsættelse af Karl Sønderstrups bog fra 100-års jubilæet i 1989. Med Københavns Skakforenings nedlæggelse som selvstændig klub indtager vi nu positionen som Danmarks ældste.

 

3 Comments

 1. Stor tak til Bjarne for et fantastisk powerpoint-show som på mere end 250(!!) imponerende sider formidler hele klubbens stolte historie med masser af herlige billeder og dokumentation. Det er en ren fornøjelse at surfe rundt i 🙂

  1. Bjarne Sønderstrup

   Tak for det Kim, -det er jo rart med anerkendelse fra en historiker! I øvrigt finder jeg stadig små fejl og tilføjelser, så jeg modtager gerne kommentarer eller materiale. Der kunne jo være noget jeg har glemt. Og hvis Sune ikke får dårlige nerver af at skulle uploade flere mega-filer, så vil jeg gerne kunne justere i pp-præsentationen. Jeg håber at kunne få søgt midler til at få udgivet en bog, og dér fanger bordet jo.

   1. Jan Peter Lysberg

    Til alle !
    Bjarne løste mit problem via mail, og der skal som det mest naturlige også herfra lyde en kæmpe tak til Bjarne ( Karl ), som har fyldt meget i mit liv, som Kims.
    Har i dag kontaktet, Søren og Sune, med det formål at starte en brevkasse på nettet, BLOG, og sætte ekstra liv i klubben, hvor det er min tanke, at de bedste spørgsmål, kan komme op på klubaftener – det gamle skrummel af et demobræt, som vi har. 🙂 God weekend til alle.
    P.S. Se lige, Ellen er til landsholdssamling. Hans Engen – det er sgu ikke så ringe endda, og Karl ville få tårer i øjnene. Liver er ikke så ringe !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights