Vildt parti, vilde forudsætninger

I sæsonen 2010-11 oplevede vi på 6. holdet stor fremgang og samlet havde vi vel en fremgang på ca. 200 ratingpoint tilsammen. Hvilket gjorde at vi havde store tanker før sæsonen 2011-12. Sådan er det nogen gange, det ene år vinder man både i pose og sæk, andre, andre afskygninger af de måder modvind kan materialisere sig på.

 Derfor var optakten til sidste holdkamp meget enkelt, vind mindst to bræt point, ellers måtte vi finde os i sidstepladsen og tilmed opleve en sæson, hvor vi kun vinder en holdkamp, hvad det jo så også blev. Ikke at holdet havde været på sidstepladsen før, men sidst var det efter første runde, og det er jo ganske andre betingelser.

 I år havde vi tabt i næst sidste runde til Skørping3 med 1-3, normalt et hold vi plejer at besejre, men de fandt skarpheden frem til sidst og avancerede kraftigt, tillykke. Men det efterlod os på sidstepladsen og i sidste runde skulle vi møde Aars/Nibe2. Jeg har tit kaldt dem ”de bløde fra Aars”, hvad de havde gjort til skamme i år, de lå på 1.pladsen og rykkede faktisk op, også tillykke til dem. Men skulle have 2 brætpoint, jeg spillede følgende og Brian tog den anden halvdel af det krævede. Henning Larsen var til stede i spillelokalet og tidligt på spilleaftenen foreslog jeg ham fire remisser, hvilket han afslog, resultatet blev det samme, og alligevel ganske anderledes.

Jeg har hvid mod Allan Bo, som er en erfaren 1. kl. spiller med ca. 150 rating point mere end mig. Så jeg spillede på de ca. 25% jeg ca. skal vinde, man skal jo også tilfredsstille statistikken engang imellem!

1 Comment

  1. Det er rigtigt Mads. Jeg var nok blevet noget knotten over de stryg jeg havde fået tidligere i turneringen. Måske mest specielt fordi jeg spillede for passivt og håbede på at mine modstandere ville lave slappe træk, så måtte jeg jo hellere finde det spændende frem.
    I gjorde det jo også fint på dit hold, det hjalp med at få Torben med. Tillykke med en god sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights