Fin start på Larsen

Mandag blev Larsen-turneringen så skudt i gang for alvor. Efter taler fra byrådsmedlem Mads Sølver Pedersen og vicerektor Henrik Qvist kunne spillerne indtage brætterne. Der er livetransmission fra de øverste otte brætter. Referater fra runderne bliver lagt på turneringens hjemmeside. Men det kan nævnes at  Aalborg-spillerne generelt set fik en ok start. Der var sejre til Jørn Bach Hansen og Jacob Würtz og John Nyholm. Fine remisser til Aage og Martin fik scoren op på 4 ud af i alt 12 mulige. Men vi fører 2½-1½ over arvefjenderne fra solsiden. Lad os glæde os over dette, så længe det varer!

Husk i morgen aften at vi får stormestre på besøg. Flere af topspillerne har lovet at fortælle om deres møde med Bent Larsen. Vi starter kl. 19.30 i lokalerne på Strandvejen. Alle er velkomne!

1 Comment

  1. Bjarne Sønderstrup

    2.runde gik også fint for vore lokale helte. Jørn Bach har nu 2 af 2 og skal i dag møde en af de “halvstore” nemlig Jens Kristiansen. John Nyholm holdt fin skansen mod Per Andreasen, og har nu chancen for at spille sig frem i topstillingen, idet han i dag skal spille mod vores egen Aage Sørensen, hvor John, med al respekt for Aage, må være tårnhøj favorit. Det samme må siges for Jørgen Nielsen, der kom på tavlen i går efter en sjovt slutspilssejr mod Normann Hansen. Jørgen skal i dag møde nr. 60 på listen, Bent Christensen. Per og Ellen betaler stadig lærepenge. Men Ellen gav sig først efter hård kamp mod Johan i går. I dag får Ellen det nemmere. Hun sidder nemlig over! Kom ind og følg vore spillere. Vi spiller hver dag fra kl. 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights