Skoleskakken har brug for hjælp

Fra Mads Jacobsen har jeg modtaget nedenstående nødråb:

‘Skoleskakken har virkelig brug for hjælp! Inden 1. oktober 2014 skal 90 personer støtte skoleskaksagen med 200 kr. Du får skattefradrag for det.

Indbetalingen kan ske via https://skoleskak.dk/stot-os/giv-et-bidrag-fa-fradrag via en sikker forbindelse eller på konto: 0400 4015633099. Du kan også indbetale fx 800 kr. for 4 personer og sende navnene til gave@skoleskak.dk.

Hvis skoleskakken ikke når 90 gavegivere, mistes en række goder herunder 100.000 kr. om året som skoleskakken i dag modtager i momsrefusion. Penge der kan bruges på socialt læringsarbejde med skoleskak. Jeg håber, at du vil støtte skoleskakkens sociale læringsarbejde, så vi kan hjælpe endnu flere.

På forhånd tak!

Baggrund

Dansk Skoleskak er godkendt som godgørende formål på lige fod med Røde Kors, Læger uden Grænser m.v. Oplyser du dit CPR-nummer, får du automatisk fradrag for donationen. Opfordringen og tidspresse skyldes, at Skat har skærpet reglerne for alle organisationer. Det betyder rigtig meget økonomisk, så vi opfordrer alle til at hjælpe og evt. aktivere deres netværk.’

Jeg kan kun opfordre til at støtte det gode arbejde skoleskakken udfører i netop disse år, og om ikke andet så fordi vi også skal have nogle at spille med i fremtiden. /Bjarne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights