logikken mangler stadig.

Gode skakvenner udefra, som har været inde på hjemmesiden, roser aktiviteten: Men syntes at det er noget rodet. Et synspunkt, jeg i den tidlige fase af hjemmesiden var måske lidt for hård overfor. Det kan gøres smukkere ?!

Men det konkrete spørgsmål er, hvorfor der er ” links” / ord, der henviser til, for os skakspillere totalt ligegyldige hjemmesider?

2 Comments

  1. Jan Peter Lysberg

    Måske undskyld igen ? Dansk skak union, har åbenbart det samme problem. Forklaring søges.

  2. Det er lidt et valg mellem aktivitet og struktur – Strukturen er blevet meget bedre, Mads har lige lavet et stort arbejde med omstrukturere menuen. Planen er at vi skal have samlet de interesserede, så de kan blive oplært i at skrive til hjemmesiden. Det er lidt stilhed før stormen lige nu, det er lidt svært at vide – hvor indlæggene i efteråret kommer.

    Jeg kopierede en tabel eller mere ind fra Dansk Skakunion – det er givet den du spørg om – jeg så linkene og tænkte, det har nok en glæde for nogen, så jeg lod dem blive.

    Jeg har som link lagt et link til en kontaktformular – hvis der er nogen spørgsmål, eller nogen gerne vil læres op i at skrive til hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights